BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Hogyan tudom meg az ügyfélkódot (a BT áfaszámát)?

A legjobb az egészben, hogy ha szükséged van rá, 5 módon szuper egyszerűen megtalálhatod: 

⠀ IBAN-számla szerint: A dolgok rendkívül egyszerűsége érdekében két hipotetikus példán keresztül próbáljuk meg tisztázni az ügyfélkódot (BT CIF) az IBAN-kód segítségével: 

⠀Ha az Ön IBAN-je "XX" betűkre végződik, akkor például IBAN: RO32BTRL56201931N98886XX 

Ebben az esetben az ügyfélkód (a BT HÉA-szám) a 0 számjegyből és az "XX" betűk előtti utolsó 6 karakterből áll, balról jobbra haladva (esetünkben ez az N98886).  

Így a példaként vett IBAN ügyfélkódja (BT CIF): 0N98886.


⠀Ha az Ön IBAN-je nem "XX" betűre végződik, hanem számokra, tekintse példának az IBAN-t: RO10BTRLRONCRT0987654271. 

Ebben az esetben az ügyfélkód (BT CIF) a kilencedik számjegyből áll, az IBAN végétől kezdve jobbról balra számozva + a következő 6 karakter. A példa szerint a számozás után a számjegy 0. Ehhez adódik a következő 6 számjegy, balról jobbra olvasva, a korábban kapott számjegy után, ebben az esetben 876542. 

Ezért a példaként vett IBAN esetében az ügyfélkód (BT CIF): 9876542. 


* Ha elfelejtette az IBAN-ját, vagy nem tudja, mit jelent, ne aggódjon, mert itt minden szükséges információt megtalál. részletek róla és arról, hogyan szerezheti meg.


⠀Az alábbi weboldalon találja meg az említettet számlakivonat folyószámlakivonat;

⠀Prin BT vizuális segítséga következő telefonszám hívásával 02643 308 000 és a Számlakivonat opció, IBAN & CIF lista elérésével

⠀Azzal, hogy meglátogatja bármelyik BT ügynökségeknél;


Reméljük, sikerült felvilágosítanunk! 😅

  • Legutóbbi frissítés

    14.11.2023
Hasznos volt a válaszod?
207
160