BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Mi az ügyfélkód (BT CIF)?

Az ügyfélkód vagy CIF az ügyfél egyedi azonosítószáma egy kereskedelmi banknál. Alapvetően minden ügyfélnek van egy ilyen 7 karakteres kódja, amelyet a folyószámla IBAN-jából kapunk. 

Ha nem tudja, hogy mi a folyószámlája IBAN-számlája, itt találja a részleteket, hogyan tudja meg.


Vegyünk két hipotetikus példát, és nézzük meg, hogyan lehet az IBAN-ból kinyerni az ügyfélkódot (BT CIF).

⠀Ha az Ön IBAN-számlaszáma "XX" betűre végződik, akkor példaként a következő IBAN-t vesszük: RO32BTRL56201931N98886XX.

Ebben az esetben az ügyfélkód (a BT HÉA-szám) a 0 számjegyből és az "XX" betűk előtti utolsó 6 karakterből áll, balról jobbra haladva (esetünkben ez az N98886). Így a példaként vett IBAN ügyfélkódja (a BT CIF-je): 0N98886.

⠀Ha az Ön IBAN-je nem "XX" betűre, hanem számokra végződik, tekintse példának az IBAN-t: RO10BTRLRONCRT0987654271.

Ebben az esetben az ügyfélkód (BT CIF) a 9-es számjegyből áll (ez az Ön IBAN-jától függően eltérő, mivel a kilencedik számjegyet az IBAN végétől jobbra-balra számolva veszik figyelembe). A példa szerint a számolás után a szám 9. Ehhez hozzáadódik a következő 6 számjegy, balról jobbra olvasva, a korábban kapott szám után, ebben az esetben 876542.

Ezért a példaként vett IBAN esetében az ügyfélkód (BT CIF): 9876542.


Reméljük, sikerült felvilágosítanunk! 😅

  • Legutóbbi frissítés

    16.08.2022
Hasznos volt a válaszod?
1128
1002