BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Hogyan küldhetek pénzt a BT Pay segítségével?

A BT Pay segítségével a következő lépések elvégzésével utalhat pénzt egy másik BT egyéni ügyfélnek:

⠀Alegi "Pénzátutalás" az alkalmazásból;

⠀Válassza ki a telefonkönyvből azt a személyt, akinek pénzt szeretne küldeni;

⠀Adja meg a küldendő pénzösszeget és a tranzakció részleteit;

⠀Elismeri és megerősíti a tranzakciót és a jutalékot;

⠀Adja meg a telefon feloldási módját a tranzakció engedélyezéséhez, és kész!


Ha szeretné megtudni, hogyan küldhet pénzt egy nem BT-ügyfélnek, lásd még "Hogyan utalhatok pénzt egy IBAN-számlára a BT Pay segítségével?". Ott is elmagyaráztuk a lépéseket. 😊

Kedvezményezett:

SMS-ben értesítjük Önt a beszedésre váró összegről. Az SMS az Ön által megadott telefonszámra érkezik. Az SMS tartalmaz egy linket, amely:

⠀Haa kedvezményezett is használ BT Pay (az alkalmazás telepítve van azon a készüléken, amelynek telefonszámán az SMS-t kapta), az alkalmazás menüjében megnyitja az átutalást.

A felhasználó a tranzakció részleteit közvetlenül az erre a célra szolgáló képernyőn tekintheti meg;

⠀Haa címzett nem használja a BT Payt (és ezért az alkalmazás nincs telepítve a telefonra), az SMS-ben kapott link a Google Play, az App Store vagy a Huawei AppGallery oldalára irányítja, ahonnan letöltheti az alkalmazást.

Az alkalmazás telepítése és a regisztrált felhasználó/kártya regisztrálása után a linkre kattintva megnyílik az átutalási művelet, és a kedvezményezett láthatja a tranzakció részleteit.

A kedvezményezett: 

⠀Atranzakció elfogadása, ebben az esetben a banki tranzakció (készpénzfelvétel) történik. Ebben az esetben a felhasználó kiválasztja azt a kártyát, amelyre a pénzösszeget fel kívánja venni;

⠀Azátutalás érvényét veszti.


Kezdeményező:

A tranzakció kezdeményezőjeként (fizető fél) értesítést kap arról a telefonon, amelyről a tranzakciót kezdeményezte:

⠀Haa kedvezményezett nem telepíti sikeresen az alkalmazást, vagy nem BT-ügyfél (aki szintén használhatja a BT Pay-t), a fizetési tranzakciót nem teljesítik, az átutalás 48 óra múlva lejár, ekkor a pénz visszakerül az Ön számlájára;

⠀Hatörölni szeretné a tranzakciót, akkor ezt még azelőtt megteheti, hogy a tranzakció kedvezményezettje elfogadná azt.

  • Legutóbbi frissítés

    12.08.2022
Hasznos volt a válaszod?
528
292