BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

Mi az az "érintésmentes kártya"? Hol tudom használni?

Mi az az érintésmentes kártya?

Az érintésmentes technológia olyan fizetési módszer, amely lehetővé teszi, hogy a kártya fizikai érintés nélkül kommunikáljon a POS- vagy ATM-terminállal. 🏧

Csak annyit kell tennie, hogy az érintésmentes kártyáját a POS közelébe helyezi, és a fizetés azonnal megtörténik, korlátlan számú érintésmentes tranzakcióval.

Többé nem kell megadni a kártyát a POS-ponton, és 100 lejnél kisebb összegű fizetés esetén a PIN-kódot sem kell megadni. 🔐


Hogyan működnek az érintés nélküli fizetések és milyen előnyökkel járnak? 

Jelenleg a Banca Transilvania által kibocsátott/újra kibocsátott valamennyi kártya rendelkezik érintésmentes technológiával. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a technológia a Banca Transilvania által kibocsátott kártyák alapvető jellemzője. 💳

Minden egyes tranzakciót egyedi biztonsági kód véd, amely nem használható fel újra a következő tranzakciókhoz.

Az érintés nélküli tranzakciókat ugyanazon a globális hálózaton keresztül dolgozzák fel, mint a hagyományos tranzakciókat, így ugyanazokat a biztonsági és csalásvédelmi rendszereket élvezik. 🔒

Az érintés nélküli fizetés bármely olyan kereskedőnél lehetséges itthon és külföldön, ahol a POS-ponton megjelenik az érintés nélküli szimbólum.


Mennyibe kerül? 

Visa Classic BT kibocsátási díj: 0 RON; adminisztrációs díj: 0 RON / év;

MasterCard BT World kibocsátási díj: 0 RON; adminisztrációs díj: 0 RON / év;

MasterCard Gold Debit kibocsátási díj: 50 RON / kártya; adminisztrációs díj: 80 RON / év / kártya;

Mastercard Direct kibocsátási díj: 4 EURO/kártya; adminisztrációs díj: 3 EURO/kártya/év.


Miért érintésmentes minden kártya?

Nos, ahogy a technológia fejlődik, mi is fejlődni akarunk. De ne aggódjon! Magunkkal viszünk téged is! 🤗

Jelenleg minden BT-kártya érintésmentes, mert így minden gördülékenyebben mozog. 

Biztosíthatjuk Önt, hogy ezt a fajta fizetési módot előzetesen megvizsgáltuk és megvalósítottuk, hogy minden nagyon biztonságos legyen. 👍

Ez még biztonságosabb, mint készpénzzel fizetni. Minden tranzakciót rögzítünk, és ha probléma merülne fel a pénzével, hatékonyabban tudunk segíteni a megoldásában.

Ha még mindig bizonytalan a oldalon a kártyája érintésmentes funkciójával kapcsolatban, és nem győztük meg arról, hogy már minden helyzetre megtettük az óvintézkedéseket, akkor írjon nekünk az alábbi címre. kapcsolatfelvételi oldal hogy kérje kártyája érintésmentes funkciójának letiltását. 🙁


Mi történik, ha elveszíti az érintés nélküli kártyát?

Ez a fő probléma az ilyen típusú kártyákkal kapcsolatban. De mi akkor is tudunk segíteni, ha ilyen kellemetlen esemény történik. 😉

Annak érdekében, hogy elkerülje anem kívánt , az Ön kártyájával történő fizetéseket , kérjük, olvassa el a "Hogyan tudok letiltani egy kártyát?" kérdést.

  • Legutóbbi frissítés

    14.11.2023
Hasznos volt a válaszod?
88
15