BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Honnan tudom, hogy mennyi pénz van a számlámon?

Erre több lehetőséged is van: 😃

BT Pay: nyissa meg az alkalmazást, és kattintson a kívánt kártya melletti "egyenleg megjelenítése" gombra. Azonnal látni fogja, hogy mennyi pénz van azon a számlán, amelyhez az adott kártya kapcsolódik.

BT vizuális segítség: hívás 0264 308 000 a bankjának megadott telefonszámról, majd az SMS-ben kapott linkre kattintva lépjen be az alkalmazásba. A főmenü"Számlák és tranzakciók" részében megtekintheti a számlaegyenlegét.

Raul a BT-től (jogi személyek számára) segít a Facebook-, Skype- vagy WhatsApp-fiókok egyenlegeivel kapcsolatban.

BT24 Mobile Banking: nyissa meg az alkalmazást, jelentkezzen be ujjlenyomatával vagy jelszavával, és a"Pénzügyek" menüben ➭"Folyószámlák, megtakarítások és kártyaszámlák" megjelenik a kártyája egyenlege.

⠀BT24Internet Banking: nyitott app, jelentkezzen be az adataival, és lépjen a "Számláim " menüpontba ➭ "Gyorsnézet" opció;

Neo App: nyissa meg az alkalmazást, jelentkezzen be az ujjlenyomatával vagy jelszavával, és a számlaegyenlege megjelenik a"Főoldal" ➭"Számláim" menüben. Vagy a Neo Web: nyisd meg az alkalmazást, jelentkezz be az adataiddal, és a"Számlák" menüpontban megjelenik az aktuális számlaegyenleged.

SMS riasztás: amely SMS-ben értesíti Önt a telefonjára minden alkalommal, amikor pénzt vesz fel vagy kártyatranzakciót hajt végre, és megtudja, mennyi pénz maradt a számláján.

⠀Printr-un online beszerzett nyilatkozatok vagy bármely BT fiókban az Ön személyi igazolványával.

⠀Or go to the nearest BT ATM és azon keresztül megtudhatja a kártyáinak egyenlegét, amelyhez a kártyáját csatolta.

  • Legutóbbi frissítés

    07.03.2023
Hasznos volt a válaszod?
814
422