BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Hogyan lehet pénzt felvenni a BT Pay segítségével?

Pénzt kérhet valakitől, aki rendelkezik BT Pay szolgáltatással, csupán a telefonszámát használva:

⠀Alegi "Kérés Money", majd válassza ki a telefonkönyvből azt a személyt, akitől pénzt szeretne kérni;

⠀Adja meg a pénzösszeget és a kérés részleteit;

⠀Elismeri a tranzakciót és az alkalmazott banki jutalékot;

⠀Authorizálja a tranzakciót a telefon feloldásának módszerével. 😎


Fizető (egyben BT-ügyfél)

SMS-t kap a kifizetésre váró összegről.

Az SMS-t az Ön által választott telefonszámra küldjük. Egy linket tartalmaz, amely:

⠀Haa fizető fél viszont a BT Pay (az alkalmazás telepítve van a telefonra), nyissa meg az átutalási műveletet az alkalmazás menüjében.

A felhasználó a tranzakció részleteit közvetlenül az erre a célra szolgáló képernyőn láthatja;

⠀Haa fizető nem használja a digitális pénztárcát (és ezért az alkalmazás nincs telepítve a telefonra), az SMS-ben kapott link a következő helyre irányítja a felhasználót Google Play, Huawei App Galéria vagy a App Storeahol letöltheti az alkalmazást.

Az alkalmazás telepítése és a regisztrált felhasználó/kártya regisztrálása után a link megnyitja az átutalási műveletet, és a fizető fél láthatja a tranzakció részleteit.

A fizető:

⠀Atranzakció elfogadása, amely esetben a fizetés megtörténik;

⠀Afizetési kérelem érvényét veszti;

⠀Afizetési kérelem elutasításaaz elutasítás indoklásával.


Kedvezményezett:

⠀A minta művelet kedvezményezettje és kérelmezője, Önt értesítik a kifizető intézkedéséről;

⠀Haa fizető fél nem telepíti sikeresen a digitális pénztárcát, vagy nem BT-ügyfél (aki élvezheti és használhatja a digitális pénztárcát), a tranzakció nem hajtható végre, és az átutalási kérelem 48 óra múlva lejár.

  • Legutóbbi frissítés

    10.03.2022
Hasznos volt a válaszod?
26
14