BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Hogyan védekezhetek a kártyatranzakciókkal kapcsolatos csalások ellen?

⠀Ne kövesse a kártyaadatok frissítésére vonatkozó kéréseket egy e-mailben érkező linkre kattintva. Soha nem kérünk ilyen kártyaadatok frissítését. A kérések olyan emberektől származnak, akik összegyűjtik ezeket az adatokat, és arra használják, hogy csalárd módon pénzt lopjanak a kártyádról 😇.

⠀ Jelentse nekünk, amint észreveszi, hogy kártyája eltűnt, elveszett vagy ellopták, a 24 órás telefonos ügyfélszolgálatunkon a következő címen 0264 594 337* - bármilyen mobil vagy tengerentúli hálózat esetén 😲

⠀Kérjen minket, vagy konfigurálja saját maga az alkalmazásból BT vizuális súgóhívásával 0264 308 000, BT24 Internet & Mobil banki szolgáltatások vagy a BT Pay napi tranzakciós limitek az interneten, a POS-on vagy ATM-en, amelyek segítenek korlátozni a kártyájáról levett összeget, ha azt az Ön beleegyezése nélkül használják 🤓.

⠀Rendszeresen ellenőrizze bankszámlakivonatát az Ön által nem engedélyezett összegek tekintetében, esetleg kérje tőlünk aszolgáltatás aktiválását. SMS riasztás hogy folyamatosan értesüljön a kártyájával végrehajtott tranzakciókról; 🕵

⠀Az online vásárláskor próbáljon meg csak olyan kereskedőket választani, akik részt vesznek a Mastercard ID Check szolgáltatásban; 🧐

⠀Ha bármilyen kérdése van a kártyájával kapcsolatban, nagyon gyorsan letilthatja azt. A "Elvesztettem a kártyámat" kérdésben elmagyaráztam, hogyan teheti ezt meg. Mi az első dolog, amit tennem kell?" . 😉


Egyéb általános ajánlások:

⠀ először is ne tartsa a PIN-kódját mások számára könnyen felismerhető formában (kártyára, telefonra, papírra, jegyzetfüzetbe stb. írva); 😬

⠀ ingyenesen megváltoztathatja PIN kódját bármelyik BT ATM-BEN egy olyanra, amelyre könnyen emlékszik (lehetőleg a születési dátumában szereplő számjegykombinációtól eltérőre); 😅

⠀vigyázzon, amikor beírja a PIN-kódját egy ATM-nél vagy egy POS a körülötted lévő emberek ne lássák 👀.

⠀Ne add kölcsön a kártyádat senkinek, és ne add meg a kártyád adatait senkinek. 🙅


Megjegyzések:

* Látogatással "Call Center" oldalvalós időben láthatja:

⠀milyen sok ügyfél beszél már kollégáinkkal telefonon;  

⠀hogy hányan hívtak minket, és várják, hogy felvegyük őket; 

⠀milyen hosszú az átlagos várakozási idő, amíg kapcsolatba lép velünk.

  • Legutóbbi frissítés

    08.08.2022
Hasznos volt a válaszod?
245
43