BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Visszafizethetem a kölcsönt idő előtt?

Hát persze! 😊 A BT-nél kérheti a fennálló hitelének teljes vagy részleges előtörlesztését. Egyszerűen csak fizesse be folyószámlájára az előtörleszteni kívánt összeget, majd mutassa be személyi igazolványát bármelyik BT-fiókban az előtörlesztési kérelem kitöltéséhez.

Mi az az előtörlesztés?

Az előtörlesztés a hitelegyenleg egy részének előre történő kifizetése a végső lejárat előtt bármikor.

Mikor lehet előtörleszteni a kölcsönt?

A hitelegyenleg előtörlesztése a hitel típusától függetlenül bármikor megtehető. A hitel (részleges vagy teljes) idő előtti visszafizetéséhez nem szabad, hogy késedelme legyen.

Mi az eljárás a hitel előtörlesztésére?

A hitel előtörlesztéséhez követendő eljárás a következő: először is meg kell győződnie arról, hogy a hitel visszafizetéséhez szükséges összeg rendelkezésre áll-e a folyószámláján abban a pénznemben, amelyben a hitelt felvett. Ezután el kell mennie a bankba, hogy kitöltse az előtörlesztési kérelmet.

A kölcsön teljes előtörlesztése a kölcsön egyenlege és a visszafizetés időpontjában számított kamatok után történik.

Ha a hitel részleges előtörlesztését kívánja teljesíteni, akkor választhatja a hitel futamidejének csökkentését vagy a kamatláb csökkentését.

A változó kamatozású hitelek esetében a BT nem számít fel előtörlesztési díjat, a fix kamatozású hitelek esetében pedig a díj 0,5% vagy 1%, attól függően, hogy mennyi idő telik el a törlesztés időpontja és az utolsó esedékesség napja között.

Ha az előtörlesztett hitel fedezetéül egy ingatlant adott zálogba, a hitel teljes visszafizetése után kérnie kell a jelzálogjog törlését a bank javára.

Az előtörlesztés előnyei

A hitel részleges előtörlesztésének előnye, hogy a hitel futamideje vagy a havi törlesztőrészlet csökkentése mellett dönthet. Ugyanakkor az előtörlesztett összeg után csak a visszafizetés időpontjában számított kamatot (és adott esetben a törlesztési díjat) kell fizetnie.

Ha újabb hitelfelvételen gondolkodik, online kiszámíthatja havi törlesztőrészleteit az alábbi weboldalon a BT hitelszimulátorban és telefonon keresztül megtudhatja, hogy a kívánt összegben marad-e. 😉

❕A visszafizetés feldolgozása csak hétfőtől péntekig, 09-17 óra között történik. Az előtörlesztési kérelmeket ezen időbeosztáson kívül is be lehet nyújtani, de csak ebben az időszakban kerül feldolgozásra.

  • Legutóbbi frissítés

    06.11.2023
Hasznos volt a válaszod?
1377
438