BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Hogyan állíthatok be egyedi jelszót?

Ha a kártyája nincs bejegyezve a 3D Secure rendszerbe BT Pay, a 2021 januárjában történő első megerősítést igénylő online fizetés részeként a "Fizetés" gomb megnyitásakor egy olyan oldalra kerül, ahol az SMS-jelszavát kéri, amelyet a bank rendszerében lévő telefonszámára kap, mint korábban. 😊

A "Megerősítés" gombra kattintás után egy olyan oldalra kerül, ahol meg kell adnia az egyedi jelszavát.


A jelszót a "Jelszó beállítása" menüpontra kattintva állíthatja be. A beállításhoz 2 lehetőséged van:

⠀E-mail: adja meg az e-mail címét, és kap egy kódot, amelyet a beállítások oldalon adhat meg;

⠀A jelszó beállításához szükséges titok megadásával (pl. anyja neve a házasság előtt).


Később beállíthatja a jelszavát. A jelszónak legalább 8 karaktert kell tartalmaznia, egy kisbetűt, egy nagybetűt és legalább egy speciális karaktert vagy számjegyet.

Önnek 5 perce van jelszava beállítására és a fizetés megerősítésére online. A jelszó beállítása után visszatér a fizetési oldalra, és újra megadja azt.

❗⠀Ezt a jelszót meg kell jegyeznie, a jövőben használni fogja. 😁

Ha még egyszerűbben és gyorsabban szeretné megerősíteni az online fizetéseket, jó tudni, hogy az online tranzakciók engedélyezése a BT Pay-en keresztül biztonságos és nagyon praktikus.

A fizetést közvetlenül az alkalmazásból az ujjlenyomatoddal, FaceID-vel vagy a telefonod feloldási módszerével is megerősítheted. Online fizetéskor azonnali értesítést kap a telefonjára, és egy másodperc alatt megerősíti a tranzakciót. Így felejtsd el a jelszavakat! 🤩

  • Legutóbbi frissítés

    21.03.2022
Hasznos volt a válaszod?
897
2161