BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

Hogyan kívánja visszafizetni a kölcsönt: egyenlő vagy csökkenő részletekben?

Amikor hitelt vesz fel, választhat, hogy a visszafizetést egyenlő vagy csökkenő részletekben kívánja teljesíteni a hitel felvételekor vagy azt követően bármikor. Néhány részlet a legjobb döntés meghozatalához:

  • A hitelkamatlábról képet kaphat - azt az Ön által választott termék, az összeg és a kívánt hitel futamideje, valamint a kamat típusa (fix vagy változó) alapján számítják ki.
  • A törlesztési ütemezés a hitel futamideje alatt bármikor megváltoztatható. Attól függően, hogy melyik opció felel meg legjobban az Ön költségvetésének, Ön dönti el, hogy egyenlő vagy szükség esetén csökkenő törlesztőrészletekre vált.
  • A csökkenő részletekben történő törlesztés a hitel első időszakában magasabb törlesztőrészletet jelent, majd a törlesztési időszak végéig csökkenő tendenciát, és a teljes fizetett kamat alacsonyabb, mint az egyenlő részletekben történő törlesztés esetén. A magyarázat a következő: a százalékos kamatot az egyenlegre alkalmazzák, és ahogy a hitel egyenlege csökken a tőketörlesztés révén, úgy kezd csökkenni a törlesztőrészletben szereplő kamat összege.
  • Ha úgy dönt, hogy a kölcsönt egyenlő részletekben fizeti vissza, a havi törlesztőrészlet minden hónapban azonos. A havi törlesztőrészlet összege a teljes visszafizetési időszak alatt állandó, és a fizetett teljes kamat magasabb, mint csökkenő részletekben történő visszafizetés esetén.
  • A felvehető hitel összege - a visszafizetés módjától függetlenül - a hatályos szabályozás által előírt eladósodottsági szinttől is függ.
  • Hogyan igényelheti a csökkenő/egyenletes törlesztőrészletekre való átállást: várjuk Önt a bankban, ahol ismertetjük az Ön által választható megoldásokat, és alternatív törlesztési ütemtervet mutatunk be Önnek, valamint az Ön döntésétől függően pénzügyi elemzést végzünk, hogy ellenőrizzük, megfelel-e az új hitelfeltételeknek. Az elemzést követően megkapja a végleges határozatot, ha jogszerűen eladósodott, és ha a hitel törlesztőrészletének megváltoztatása mellett dönt, kérjük, egyeztessen időpontot a bankba, hogy aláírja a hitelszerződéshez csatolt kiegészítő megállapodást, amely hivatalossá teszi döntését.
  • Legutóbbi frissítés

    30.05.2023

Címkék

Hasznos volt a válaszod?
0
0