BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Mit kell tennem, ha nagyobb összeget szeretnék felvenni a számlámról?

Ahhoz, hogy 40 000 RON vagy 5 000 EUR feletti összeget vehessen fel, legalább 24 órával korábban időpontot kell kérnie az ügynökségnél.

A programozásra azért van szükség, mert biztonsági okokból, mind az ügyfelek, mind az alkalmazottak számára, nem tartunk nagy mennyiségű pénzt a szomszédos ügynökségeknél. Ezért a nagyobb összegű pénzfelvételek esetén értesíteni kell az ügynökséget, hogy a pénzt be kell vinni a létesítménybe. 😊

Ezen túlmenően, tudnia kell, hogy a román törvények maximális korlátokat írnak elő a készpénzes tranzakciókra, nevezetesen 10.000 RON / nap / a jogi személyek számára történő kifizetésekre. Magánszemélyek számára általában nincs törvény által előírt határérték. Azonban figyelembe kell vennie, hogy minden 10 000 EUR vagy azzal egyenértékű összeg feletti készpénzes tranzakciót - függetlenül a pénznemtől - a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és leküzdéséről szóló 129 / 2019. évi törvény értelmében automatikusan be kell jelenteni a Nemzeti Pénzmosás Elleni Hivatalnak.

A magánszemélyek által végzett, áruk tulajdonjogának átruházását, szolgáltatások nyújtását követő készpénzes tranzakciók, valamint a kölcsönök nyújtását vagy visszafizetését jelentő tranzakciók is lebonyolíthatók napi 50 000 RON / tranzakció értékhatáron belül. Ezen feltételek mellett, nagyobb összegek esetében igazoló dokumentumok 📃 szükségesek, amelyek tartalmazhatják az ügyfelek által tett eskü alatt tett nyilatkozatokat (az összegek rendeltetésére vonatkozóan).

E feltételek mellett a bankok (beleértve a Banca Transilvania-t is) kötelesek ellenőrizni a megállapított felső határértékek betartását, és hallgatólagosan kérnek igazoló dokumentumokat a bizonyos összegeket meghaladó készpénzfelvételekhez.

Alapvetően a törvény szerint a bank köteles kérni az igazoló dokumentumokat a magánszemélyek 50.000 RON / tranzakciót meghaladó tranzakciói esetén.

Jó dolog-e a társadalom és az ügyfelek számára, hogy van olyan jogszabály, amely előírja annak igazolását, hogy hová mennek a pénzeszközök?

🤓 Igen, szerintünk igen - különösen, mivel ez a jogszabály minden civilizált országban és egész Európában hasonló. Jó dolog, hogy vannak szabályok, és az ügyleteket ellenőrzik, hogy biztosítsák az ügyletek átláthatóságát, a célt, amiért azokat végzik, és hogy ne lehessen könnyen tiltott tevékenységeket folytatni. Úgy értem, hogy ezek a jogi korlátok és szabályozások - amelyek Európában mindenhol léteznek - segítenek abban, hogy egészséges társadalom és egészséges pénzügyi ökoszisztéma jöjjön létre, szabályokkal és az illegális tevékenységektől védve.

  • Legutóbbi frissítés

    21.09.2022

Címkék

Hasznos volt a válaszod?
215
146