BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Milyen lehetőségek vannak a számlafizetési szolgáltatásra?

Ha a BT Pay használatával szeretné kifizetni számláit, a következő lehetőségek közül választhat:

Ingyenes: alapértelmezett opció, amellyel legfeljebb 4 ingyenes számlafizetést végezhet naptári hónaponként, kivéve a szállítói kifizetéseket, amelyeket a következő jelöléssel látnak el

⠀Invoices Plus: havonta fizetendő opció (előre, a következő hónapra) és 5 lej/hó. Ezzel az opcióval havonta legfeljebb 8 számla kifizetését teljesítheti, beleértve a következővel jelölt szállítóknak történő kifizetéseket is

⠀ Korlátlan számlázás: ez az opció havonta fizetendő (előre, a következő hónapra) és 15 lej/hó. Ezzel az opcióval korlátlan számú számla kifizetését végezheti el, beleértve a következővel jelölt szállítóknak történő kifizetéseket is

A lehetőségek közül akkor választhat, ha legalább egy szolgáltatót csatlakoztatott. A beállítások a BT Pay menüpontban láthatók -> "Beállítások".

⠀ Jótudni:

➤⠀Ha úgy döntesz, hogy "Számlák Plusz" vagy "Korlátlan számlák", ki kell választania egy saját, az Ön nevére kiállított BT-kártyát, amelynek számlájáról a kiválasztott opció havi díját megterhelik. A legjobb az egészben, hogy 15 napos ingyenes próbaidőszakot kap, majd a 16. napon a kiválasztott kártyáról történik az opció első kifizetése.

➤⠀Ha meg akarja változtatni az opciót a "Számlák Plusz" a oldalon. "Korlátlan számlák", a módosításkor a 2 opció közötti költségkülönbözet az aktuális hónapra vonatkozóan kerül felszámításra.

➤⠀Ha meg akarja változtatni az opciót a "Korlátlan számlák" a oldalon. "Számlák Plusz", az opció előnyei "Korlátlan számlák" a számlázott hónap végéig aktív marad.

➤⠀Ha a fizetés időpontjában Ön már nem rendelkezik az alkalmazásban fizetésre kiválasztott BT-kártyával, vagy ha a számlaegyenlege nem elegendő, akkor az opciós fizetés nem lesz lehetséges, és az opció lezárásra kerül. Erről közvetlenül az alkalmazásban kap értesítést.

➤⠀Ha az ingyenes próbaidőszak alatt leiratkozik, majd újra feliratkozik, akkor a választott opció költségét a feliratkozáskor kell megfizetnie, mivel az ingyenes próbaidőszakot csak egyszer, 15 napig kínáljuk.

➤⠀Ha továbbra is szeretne lemondani a fizetős opcióról, akkor ezt a BT Pay segítségével kérheti. Az aktuális hónapra vonatkozó előnyök a fizetős időszak végéig aktívak maradnak.

➤⠀Ha aktivált egy lehetőséget "Számlák Plusz" vagy "Korlátlan számlák" és törölte a BT Payt, a kiválasztott opció nem lesz automatikusan deaktiválva. Fontos, hogy az alkalmazás törlése előtt törölje az opciót a BT Payben.

  • Legutóbbi frissítés

    12.08.2022
Hasznos volt a válaszod?
137
81