BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

Mi az a SEPA-fizetés?

Mi az a SEPA? 

A SEPA (Single Euro Payments Area) egy olyan fizetési rendszer, amelyet kizárólag készpénzmentes eurófizetésekre használnak, és amely az EU-tagállamokban és néhány más országban (Svájcban, Norvégiában és Liechtensteinben) érhető el.

A SEPA-val az eurófizetések Európa-szerte gyorsabban és egyszerűbben bonyolíthatók le. 😉


Mi az a SEPA-fizetés?

A SEPA-fizetésnek a következő kritériumoknak kell megfelelnie:

⠀e euróban kell fizetni (átutalás, beszedés, kártyás fizetés);

⠀a szokásos módon kell elvégezni;

⠀ SHA jutalékos alapon rendelhető (azaz a díjakat minden egyes tranzakció résztvevője viseli);

Más szóval, a pénzt küldő személy fizeti a küldési díjat, a pénzt fogadó személy pedig a beszedési díjat.

⠀egy SEPA-országban lévő banknak kell teljesíteni (fentebb kifejtettem, hogy melyiket) 😅


Konkrétabban, a SEPA az egyik euróban nyitott bankszámláról egy másik euróban nyitott bankszámlára történő pénzátutalásokra vonatkozik a SEPA-övezet országai között.  


A SEPA-fizetésekért díjat számítanak fel?

A SEPA-n keresztül történő fizetések egy speciális rendszeren keresztül kerülnek elszámolásra, anélkül, hogy más levelező bankok által kellene átfutniuk és megbízást kapniuk. 

A SEPA lehetővé teszi az euróban történő tranzakciókat, és az átutalásoknak nincs vagy csak kevés díja van. Fizetéskor (befizetéskor) díjat lehet felszámítani, amelynek meg kell egyeznie a belföldi fizetésekkel.  


Ki végezhet SEPA-fizetéseket? 

A SEPA fizetéseket számos európai országban élő magánszemélyek és vállalatok egyaránt teljesíthetik 😉.

  • Legutóbbi frissítés

    20.09.2022

Címkék

Hasznos volt a válaszod?
1196
214