BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Mi az a NeoBT?

NeoBT a Banca Transilvania új online banki szolgáltatása. 

A NeoBT Internet & Mobile Banking segítségével online hozzáférhet BT-számláihoz, valamint más bankoknál, például az ING-nél, az Unicreditnél, a BCR-nél, a Revolutnál, a Libra Internet Banknál vagy az Alpha Banknál vezetett számláihoz. 

A "Tap, tap, tap, tap és kész! Elkészítettem a kártyámat online." a "Ma készpénzt veszek fel a bankautomatából a láthatatlan kártyámmal", készüljön fel arra, hogy a BT online banki szolgáltatásai megfelelnek a digitális lelkesedésének.

A NeoBT alegmodernebb technológiát használja, és további funkciókkal rendelkezik:

#NeoControl - ha más bankoknál is van számlája, a NeoBT-ben láthatja, mennyi pénz van a számláján, és milyen tranzakciókat hajtott végre.
#NeoCash vagy a láthatatlan kártyája. Mostantól csak a telefonoddal tudsz készpénzt felvenni az ATM-ekből.
#NeoRadar egyfajta AI (mesterséges intelligencia) barát, aki a pénzügyi viselkedésed alapján ad tanácsokat. Például megmondja, ha kétszer fizettél.
#NeoWidget. Nézd meg a számládat egy pillantással. Használj widgeteket az időjáráshoz vagy a hírekhez. Miért ne követhetné nyomon a pénzét is?
#NeoFastLine. Varázslatosan gyors. Bármelyik képernyőn is vagy, néhány gyors művelet a rendelkezésedre áll. Olyan, mintha teleportálnál!
#NeoCard. Koppints, koppints, koppints, és máris készíthetsz egy új kártyát, egyenesen az alkalmazásból. 100%-ban online.
#NeoShopping. Van élet a vásárláson túl is. És a #neo segít felfedezni azt. Tudd meg, hogy legutóbb mennyire voltál vad, mennyit költöttél és hol. Tartsd kordában a kiadásaidat a képernyő néhány érintésével.

Ennyi. #Neo néhány hashtagben. De semmi sem hasonlítható ahhoz a #neoélményhez, hogy van. ✨

  • Legutóbbi frissítés

    09.09.2022
Hasznos volt a válaszod?
695
242