BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Mi az a folyószámlahitel?

Folyószámlahitel (vagy folyószámlahitel) a hitelkeret hitelkeret amelyet a bank a magánszemélyek számára biztosít a folyószámlájukon. 😃

Alapvetően ez egy legfeljebb 6 fizetésből álló tartalék, amelyhez bármikor és bárhol hozzáférhet a következőkkel bankkártyájával vagy közvetlenül a BT Pay rendszerben. 💳

Ezt a hitelkeretet akkor kezdik igénybe venni, amikor a saját pénzeszközei elfogynak az Ön számláján..


Milyen előnyei vannak a folyószámlahitelnek?

⠀A bank nem számít fel díjakat és jutalékokat, ha nem használja fel a túlhúzott összeget;

⠀A pénzeszközök bármikor rendelkezésre állnak a számlán, és a folyószámlához csatolt bankkártyán keresztül is felhasználhatók;

⠀Csak a felhasznált hitel után fizet kamatot, és amint visszafizeti a felhasznált összeget a hitelkeretből, azonnal újra felhasználhatja azt;

⠀Egyszerű, hogy a jelenléteddel, a személyi igazolványoddal a BT egység, dokumentumok nélkül a munkahelyedről, ha a Banca Transilvania vagy közvetlenül a BT Pay-en keresztül kapod a jövedelmedet;

⠀Nem kell a teljes összeget kivenni, mint egy ♪ személyi kölcsön ♪hanem fokozatosan veheted igénybe a hitelkeretedet, amikor elfogy a pénz a számládon. A pénzt bármikor felveheti, többek között a következő módon is kártyaaz ATM-nél.Mik a folyószámlahitel nyújtásának feltételei?

A folyószámlahitel igénybevételéhez a következő jogosultsági feltételeket kell teljesíteni: 

⠀Román állampolgárságú természetes személynek kell lennie;

⠀Folyószámlával és bankkártyával rendelkezik a BT-nél;

⠀Havi 800 lejnél nagyobb támogatható jövedelemmel rendelkezzen;

Legalább 3 hónapos szolgálati idővel rendelkezik a jelenlegi munkahelyén;

⠀Meg kell tudnia bizonyítani, hogy állandó jövedelemben részesül.Hogyan lehet folyószámlahitelt igényelni?

⠀Tudd meg online, hogy jogosult vagy-e a jelentkezésedre az alábbi weboldalon dedikált folyószámlahitel oldal;

⠀jöjjön be az egyik BT egységbe vagy jelentkezhet közvetlenül a BT Pay-en keresztül.


Miután a helyzet elemzése után elvégeztük a számításokat, tájékoztatjuk Önt, hogy meg tudjuk-e adni, és hogy mennyit tudunk Önnek ajánlani. 👍

Akár 5000 EURO RON-nak megfelelő összegű hitelkeretet is kínálunk Önnek.


Mennyi időre nyújtanak folyószámlahitelt?

A folyószámlahitel nyújtásának időtartama 1 év, amely automatikusan meghosszabbítható.


Milyen pénznemben vehetem túl a számlámat?

A folyószámlahitel pénzneme RON 💰.

  • Legutóbbi frissítés

    01.03.2023
Hasznos volt a válaszod?
2933
245