BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Milyen feltételeknek kell megfelelnem a hitelfelvételhez?

Az eljárás egyszerű, az odaítélés feltételei minimálisak, és a dokumentáció könnyen kitölthető! 😃


Egyszerűen muszáj:

⠀Munkaszerződésed határozatlan időre szól;

⠀Nem áll fizetési késedelemben vagy nem tartozik semmilyen esedékes összeggel, ha volt más hiteltermékkel;

⠀ Ön állandó és biztos fizetést, nyugdíjat vagy egyéb jövedelmet kap;

⠀Legyen legalább 18 éves (mert a jóváíráshoz megbízható visszafizetési forrást kell bemutatnia, azaz munkabeszámolót);

⠀BT pontozás szempontjából illeszkedsz. Ezt az ellenőrzést a a mi egységeinkbenaz Ön pénzügyi helyzetétől függően;

⠀ Ön a hitelidőszak végén 65 éves vagy annál idősebb* (kivéve, ha nyugdíjjövedelemmel rendelkezik, amely esetben az Ön életkora a jóváírási időszak végén nem haladja meg a 70 évet).


* A hitel futamidejének vége azt jelenti, hogy Ön a tőlünk kapott kölcsön utolsó részletét is kifizette. 😉A szolgálati időre vonatkozó további részletek

Az elemzési folyamat során több elemet veszünk figyelembe, többek között a munkatörténetet vagy az értékesítésben szerzett múltat. 


Mindkettőt figyelembe vesszük:

⠀ szolgálati idő (a keresőbérben); 

⠀mint a jelenlegi munkáltatója.


Ne feledje azt sem, hogy: A minimális határ, amelytől kezdve hitelkapcsolat kezdeményezhető, egy év munkaviszony és legalább 3 hónapos szolgálati idő a jelenlegi munkáltatónál.Az eladósodásra vonatkozó információk

Minden terméktípusnak van egy maximális tőkeáttétel, és az ügyfelek hozzáférése egy adott hitelhez ettől az elemtől is függ. 🙂


Az eladósodottság mértékének meghatározásakor figyelembe veszik:

⠀a megszerzett jövedelem szintje;

⠀és az összes fizetési kötelezettség (nem csak a hitelek, hanem más havi fizetési összegek, például a gépjárművek befizetése), valamint az igényelt hitel havi törlesztőrészlete.


A maximális tőkeáttételi arányokat belső eljárásaink határozzák meg, és azoknak meg kell felelniük a törvény által szabályozott maximális szintnek. 📑

Például: az eladósodottság maximális szintje egy fogyasztói hitel (RON-ban, ha az ügyfél jövedelme RON-ban van) 40%.

További részletekért várjuk Önt bármelyikünkben BT egységben.


⠀Ha azon gondolkodsz, hogy egy hitel:

⠀a havi részleteket online is kiszámolhatja a BT hitelszimulátorban;

⠀ majd telefonon megtudhatja, hogy jogosult-e a kívánt összegre. 😃

  • Legutóbbi frissítés

    14.11.2023
Hasznos volt a válaszod?
1826
229