BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Milyen dokumentumokra van szükségem ahhoz, hogy számlát nyissak egy vállalat számára?

Ha meg akar nyitni egy folyószámlát a cégénekcsak jöjjön be bármelyik BT egységbe a következő dokumentumokkal:

A társaság alapszabálya;

Elektronikus kivonat az ONRC vagy az ORC bejegyzési igazolásából vagy más nyilvántartásból, amelyet legkésőbb 30 nappal a számlanyitáshoz szükséges dokumentumok Bankhoz történő benyújtása előtt adtak ki; ennek tartalmaznia kell a számlanyitásra kerülő társaság összes azonosító adatát: törvényes képviselők, részvényesek, székhely, telephelyek, a törzstőkére vonatkozó információk, a részvények/részvények felosztásának módja, a társaság szervezeti formája stb.
A oldalon. amennyiben a társaságot legkésőbb 30 nappal a dokumentumok Bankhoz történő benyújtása előtt bejegyezték az ONRC-nél, az Ügyfél a Bankhoz benyújthatja a következő típusú kivonatot: A cégjegyzékből származó konkrét információk, amelyet a cégjegyzék a bejegyzéskor vagy a társasági szerződés módosításakor ad ki. Ellenkező esetben a nyilvántartásba vételről szóló igazolást az Ügyfélnek kell bemutatnia, vagy a Banknak díj ellenében be kell szereznie. 

⠀ A felhatalmazott szerv döntése a számla feletti rendelkezésre jogosult személyzetről, ha az nem a társaság alapszabályából következik; 

⠀ A képviseletre jogosult személyek személyazonossági okmányai, beleértve a haszonhúzó tulajdonosokat is;

⠀Az ügyfél azonosításához és az adókötelezettségek megállapításához szükségesnek ítélt egyéb dokumentumok


* Ha 30 napnál régebben kiállított nyilatkozatod van, a BT egységnél 35 lejes díj ellenében frissített nyilatkozatot kaphatsz.


A lehető leghamarabb elemezni fogjuk az Ön által hozott összes dokumentumot, és szükség esetén más dokumentumokat is kérhetünk Öntől az ügyfél azonosítása és az adókötelezettségek megállapítása érdekében. 🙂


❗⠀Ezeken túlmenően, a következőkre van lehetőséged online számlát nyithat a BT-nél percek alatt. Mielőtt belevágna, nézze meg:

➤⠀ha jó internetkapcsolattal rendelkezik;

➤⠀ hogy a webkamera és a mikrofon be legyen kapcsolva.

  • Legutóbbi frissítés

    02.02.2024
Hasznos volt a válaszod?
383
164