BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

Mennyire biztonságos, ha a jelenlegi kontextusban mutatkozom be egy BT-egységben?

Mindannyian tudjuk, mennyire fontos a mi és szeretteink egészsége ebben az időszakban. 

A BT folyamatosan törekszik arra, hogy ügyfelei minden igényét kielégítse. Hogy ne kelljen utaznia egy BT egységhez Önnek lehetősége van bizonyos kéréseket alternatív módszerekkel megoldani:

Ha az évnek ebben az időszakában átutalásra van szüksége, akkor tudnia kell, hogy az alkalmazások segítenek Önnek BT Pay, Neo Internet Banking és a Neo Mobile Banking. A BT Payhez nem kell a bankba jönnie, hanem közvetlenül az App Store-ból vagy a Google Play-ből töltheti le. Az alkalmazás pedig ingyenes, és számos más tranzakciót is elvégezhet. Fedezze fel gyorsan a BT Pay előnyeit! 😊

A számlákat könnyű kifizetni. A Neo BT-n keresztül vagy a bármelyik bankautomatát banki ATM;

Frissíteni szeretné személyes vagy céges adatait? Ezt most online megteheti a az Ino chatbot segítségével amely honlapunk főoldalán található;

Személyi kölcsönre van szüksége és jókor jött? Igényelhet onlinea bank honlapján. Ugyanez a helyzet, ha a vállalkozásodról van szó;

Kiemelt feladatunk a vállalkozók támogatása is. Tehát ha van egy vállalkozása, és meg kell nyitni egy számlát tőkeszámlát, várjuk Önt a weboldalon;

Segítek a chatbot Raul a BT-tőlaki a nap 24 órájában online van, és beszélhetsz vele a Facebook Messengeren. Elmondja neked az egyenlegedet, az IBAN-számládat, a neked járó kamatokat, kamatokat, díjakat stb;

BT Vizuális segítség - Hívás 0264 308 000majd lépjen be az SMS-ben kapott linkre, és jelentkezzen be. Innen ideiglenesen vagy véglegesen letilthatja kártyáit, kérheti a kártya újbóli kibocsátását a végleges letiltás után, de hozzáférhet a számlaadatokhoz is - számlanév, pénznem, IBAN, egyenleg, STAR pontok száma hitelkártyaszámlák esetén, kérhet ingyenes kivonatot stb. 😉.

  • Legutóbbi frissítés

    07.03.2023
Hasznos volt a válaszod?
0
0