BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

Milyen előnyei vannak a hitelkártyáknak?

⠀Kamatmentes részletfizetés - akár 12 részletben, banki vásárlási akciók esetén pedig akár 18 kamatmentes részletet is élvezhet partnereinknél;

⠀Hűségpontok a külföldi és hazai kiskereskedőknél történt vásárlásokért, amelyeknél nem kért részletfizetést: 

⠀a vásárlások értékének akár 10%-a a STAR partner kereskedőknél végzett tranzakciók esetén;

⠀0,3%-a a STAR programban részt vevő és a programban még nem részt vevő kiskereskedőknél az országban történt vásárlások értékének; 

⠀0,1%-a a külföldön végzett vásárlások értékének.

⠀Az első kártyás fizetésért 10 lej bónuszt kapsz a STAR pontokban;

⠀Az interneten történő kártyás fizetéskor teljes biztonságban van;

⠀Gyors és kényelmes vásárlás a beépített érintésmentes technológiának köszönhetően;

⠀A Flying Blue kártyákért üdvözlő bónuszmérföldeket kap az első vásárláskor:

⠀1,000 bónusz mérföld a Flying Blue Classic kártyán;

⠀2,000 bónusz mérföld a Flying Blue Premium kártyán.

⠀Ingyenes belépés a "Henri Coanda Nemzetközi Repülőtér Bukarest" és az "Avram Iancu Repülőtér Kolozsvár" Business Lounge-ba a STAR Gold, STAR Platinum és Flying Blue Premium kártyákkal, valamint a Silver / Gold üzleti hitelkártyákkal;

⠀Ingyenes biztosítás külföldi utazás során a STAR Gold, STAR Platinum, Flying Blue Premiun, STAR Forte for doctors, Visa Business Silver vagy Gold - hitelkártyákhoz.

  • Legutóbbi frissítés

    28.05.2024
Hasznos volt a válaszod?
1
0