BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

CSAK BT ÜGYFELEK SZÁMÁRA

Mekkora a BT ATM-ekből naponta felvehető maximális összeg, és mekkora összeget lehet felvenni tranzakciónként?

Ha kártyát használ Visa Classic vagy MasterCard Mondokártyát használ, a maximális készpénzfelvételi limit 5000 RON/nap, amely 9 000 RON/napra növelhető. 😃


A kereskedési limitet nagyon könnyen megváltoztathatja:

⠀Megjelentetéssel BT Pay

➭ nyissa meg az alkalmazást, és válassza ki a módosítani kívánt kártyát;

kattints a "Beállítások" gombra (a jobb felső sarokban található ⚙), és menj a "Kártyatranzakciók limitjei" opcióra;

itt kiválaszthatja a határértéket, módosíthatja azt, és megerősítheti.

⠀Din BT vizuális segítség

hívja a számot 0264 308 000 és kattintson az SMS-ben kapott linkre;

➭ válassza a "Kártya limitek módosítása " opciót a főmenüben, és válassza ki a kívánt kártyát.

⠀Az alkalmazáson keresztül BT24 Mobile Banking

jelentkezzen be az alkalmazásba az adataival, és lépjen a "Pénzügyek" menüpontra;

A "Kártyák" almenüben ki kell választania azt a kártyát, amelynek a módosítását el szeretné végezni; 

ezután a "Határértékek megtekintése és módosítása" lehetőség lesz elérhető. Kiválaszthatja a jelenlegi kártyakorlátokat, és módosíthatja azokat.

⠀With the help of the BT24 Internet Banking

bejelentkezés az alkalmazásba az adataiddal, és menj a "Kártyák" menüpontra;

A "Kártya megtekintése" almenüben jobbra kell mennie annak a kártyának a jobb oldalára, amelynek a módosítását el szeretné végezni;

majd kattintson a "Részletek" oszlopban az első ( "Limit megtekintése és szerkesztése") lehetőségre. A "Részletek" oszlopban található opcióval módosíthatja a kártyája limitjeit.

⠀In bármelyik BT egységekben.


⠀Az alkalmazásokból beállított új limitek 90 napig érvényesek. Ezen időszak után a limitek visszaállnak az eredeti értékükre, és újra beállíthatók.


Jó tudni:

Ha aznap POS fizetést teljesítettél, akkor csak a különbözetet veheted fel 9.000 RON-ig az ATM-ből 🤑.

Javasoljuk, hogy egyetlen tranzakció során körülbelül 3000 RON-t vegyen fel.

Fontos tudni, hogy az országban található ATM-ekből nem lehet külföldi valutát (eurót, dollárt stb.) felvenni. Ez csak a következő helyeken lehetséges BT fiókok ahol várjuk Önt! 🤗

  • Legutóbbi frissítés

    02.11.2022
Hasznos volt a válaszod?
1615
192