BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

BT Pay letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store

NeoBT letöltése

Olvassa be a kódot mobiltelefonjával, a telefonrendszertől függően.

App Store
Feltételek és kikötések

Felelősségi nyilatkozat

Az AI Search egy kísérleti projekt, amely a GPT4 technológiát használja a banki termékek megtalálásának és megértésének egyszerűsítésére.

Az AI Search kizárólag a BT által kínált banki termékekkel kapcsolatos kérdések megválaszolására van kiképezve, de bizonyos helyzetekben és a feltett kérdésektől függően általános kérdésekre is válaszolhat. A megadott válaszok automatikusan generálódnak, és kizárólag tájékoztatás céljából használhatók. A szolgáltatás néha pontatlan vagy potenciálisan sértő tartalmakat közölhet, amelyek nem a Banca Transilvania álláspontját képviselik. A szolgáltatás által generált tartalom bármilyen módon történő felhasználásáért kizárólag Ön felelős. Ne hagyatkozzon erre a szolgáltatásra pénzügyi, jogi vagy egyéb szakmai tanácsadás céljából, és ne adjon meg személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat ezen a szolgáltatáson.

Az AI Search használata az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti.

A szolgáltatáshoz való hozzáférés és annak használata a jelen feltételek fenntartás nélküli elfogadását jelenti. Ha nem ért egyet velük, kérjük, ne használja a szolgáltatást. A mesterséges intelligencia modell által algoritmikusan nyújtott szolgáltatás használatára vonatkozó feltételek elfogadásával Ön vállalja a szolgáltatás minőségére, biztonságára és teljesítményére vonatkozó teljes kockázatot.

A Banca Transilvania nem vállal garanciát a szolgáltatás által adott válaszokkal kapcsolatban.

Az AI Search algoritmikusan ad válaszokat, és ezek néha pontatlan információkat vagy potenciálisan sértő nyelvezetet tartalmazhatnak. Ezek az információk nem a Banca Transilvania álláspontját fejezik ki, és nem vállalja a Bank felelősségét a közölt tartalomért.

Az AI Search nem ad válaszokat személyre szabott kérdésekre, ezért a kereső használatával Ön kötelezi magát arra, hogy üzeneteiben/kérdéseiben nem ad meg vagy ír be személyes adatokat vagy egyéb bizalmas információkat. Amennyiben Ön nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, azáltal, hogy személyes adatokat/bizalmas információkat ad meg az AI Search-ben, hozzájárul azok feldolgozásához a szolgáltatás nyújtása (az Ön által feltett kérdésekre adott válaszok), valamint a robot algoritmikus modelljének fejlesztője általi javítása céljából.

A felhasználók által az AI Search szolgáltatással való kapcsolattartás során megadott információkat bizalmasan kezeljük, és csak olyan címzettek számára adjuk ki, akiknek joguk és szükségük van rá.

Az AI Search által nyújtott tartalom kizárólag tájékoztató jellegű.

A felhasználók felelősek az AI Search használata során feltett kérdésekért és üzenetekért. Bármilyen visszaélés vagy nem megfelelő nyelvezet az interakció megszakítását eredményezheti.

Az AI Search nem nyújt pénzügyi, jogi vagy szakmai tanácsadást, és nem helyettesíti az emberi szakértőkkel vagy a területre szakosodott szakemberekkel való konzultációt. A felhasználóknak nem szabad az AI Search által nyújtott információkra hagyatkozniuk döntéseik meghozatalakor.

A Bank fenntartja a jogot, hogy az AI Search szolgáltatást bármikor, előzetes értesítés nélkül megszüntesse.

A feltételek bármikor felülvizsgálhatók/frissíthetők.

Mit kínál nekem az Aegon Be Sure?

Röviden, ez az a banki termék, amely biztonságot nyújt családjának. És a lelki békét, amelyre régóta vágyott. Pontosan ezt kínálja Önnek:

 1. Rugalmasság - A termék a szerződés időtartama alatt az Ön igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek változása szerint módosítható:
  • a szerződéses időszak alatt bármikor befizethet további pénzt
  • vészhelyzet esetén a negyedik évtől kezdve felveheti a pénzt.
  • a szerződés időtartama alatt növelheti a megtakarítási díj összegét és módosíthatja a biztosítási összeget.
  • beállíthatja a díjfizetés gyakoriságát
  • a szerződés során további biztosításokat csatolhat és leválaszthat az adott időpontban felmerülő igényeinek megfelelően.
  • amikor a szerződés véglegesítésre kerül, 4 lehetősége van a pénz beszedésére.
 2. Testreszabás - a BT és az Aegon képes pénzügyi megoldásokat kialakítani minden egyes ügyfél számára. Így Ön egy személyre szabott, kifejezetten az Ön számára kialakított pénzügyi megoldás előnyeit élvezheti.
 3. Átláthatóság - biztonság és kényelem:
  • nem kell adót fizetnie, amikor megtakarít, amikor megkapja a biztosítási ellátást, vagy amikor felveszi a pénzt.
  • választhatja a közvetlen beszedési lehetőséget
  • a termék három változatban kapható, könnyen testre szabható az Ön igényei szerint
  • választhat egy sor kiegészítő biztosítás közül, amelyek megvédik Önt az élet nehéz pillanataiban (különböző balesetek, rokkantság, haláleset).
 4. A következőkkel együtt Aegon Be Safe az Aegon Diagnose.me második orvosi vélemény szolgáltatását is választhatja!
 • Legutóbbi frissítés

  25.10.2022
Hasznos volt a válaszod?
11
2